Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SSC taktik

2015.12.12
Hydross the Unstable

Élete:~3 200 000
Addok élete:~45 000

Water/Poison forma

Alapban két fénysugár kereszteződésében áll.Mikor kihuzzuk Hydrosst akkor water fázisban van(kék), ekkor frost damaget használ és immunis a frost sebzésre. Ha kijönn a "körböl" akkor poison fázisba lép(zöld) és nulláza az aggrot meg a debuffokat leszedi és 4 addot summonol. Ilyenkor vissza kell huzzni középre és ujra kék lesz.

Water fázis :

Frost fazis, ilyenkor a boss immune a frost-ra, es frost-al sebez; speicalis képessége a Water Tomb : 7 másodpercenként valakire rateszi, stunol 4 secre és 4500 frost damget sebez 5 secen keresztül, valamint a celpontjan kivul mindenki megkapja 8 yard korzetben.

Poison fázis :

Nature fázis, ilyenkor a boss immune a nature-re, és nature-el sebez; specialis képessége a Vile Sludge: 15 másodpercenként castolja, ami 500-at sebez minden 3 secben, ami ezen kivul damaget és healing done-t csökkenti 50%-al (24 másodpercig).

Water elementál idézés:

4 addot idéz mindig poison fázisban ezeket lehet banishelni, frost trapelni és novázni.

Enrage:

10 perc mulva kinyirja az egész raidet 15 sec alatt.

Mark of Hydross/Mark of Corruption:

A Mark of Hydross egy debuff, amit semmi nem szed le, csak az, ha a boss vált a két forma között. Mindenki megkapja a raidből, 15 másodpercenként stackel, és először 10% plusz bekapott sebzést jelent az adott forma iskolájára (vagyis frostra vagy nature-re), aztán 25-öt, 50-et, 100-at, végül 250-et. A 250-es Markot már lehetetlen túlélni, tehát percenként kell alakot váltatni a bosszal.

Ideális csapat:

- 2 MT, 1 Frost Resistance Gear, 1 Nature Resistance Gear
- 2-3 Offtank (druida pl idealis) vegyes Frost/Nature Resistance gear, de nem gimpelt
- 7-8 healer
- 3-4 warlock és 2-3 mage (banishelni) (ha nincs elég lock hunter trapje is megteszi)
- 11-12 egyéb DPS

Két warrior tank kell a bossra: egy frost-, illetve egy nature resist gearbe öltözve. A magas resist kötelező, ugyanis 100%-os Marknál Hyrdoss 10-11K-kat üt rezisztálatlanul a tankra (armor, defense, parry és egyebek nem érdekesek). Formaváltásnál aggrowipe van, szóval a két tank tudja váltani egymást. Kell aztán az addokra két macitank, vegyes frost/nature resisttel (az addok 6K körül ütnek 100%-os Marknál, rezisztálatlanul).

Taktika:

100%-os Marknál a bosst ki-, illetve behúzza a tank a sugarakhoz, alakváltás, tankváltás, a druida tankok felkapják az addokat, a raid ledps-eli őket, aztán hajrá a bossra. Water Tombokat, Vile Sludge-okat kihealelni, percenként újra alakot váltatni. Ahogy a boss elér kb. 15%-ra, az addokra aoe Fear, Frost Nova, és padlógáz dps Hydrossra. Ha egy tank meghal, wipe. Ha egy healer vagy dps kaszt meghal, szintén wipe, mert a többiek nem fogják bírni.A boss mindig immune a tauntra, amikor állapotot vált aggrot töröl.

Ezt a két fázist kell váltogatni amig a boss meg nem hal.
Az elejen a legelső fázis nagyon fontos, mert az az egyetlen fázis amikor meg az addokkal nem kell törödni -> sokkal több DPS megy a bossba.
15% alatt állitolag nem érdemes az addokat ölni, CC-zni kell mindet és a boss-t nuke-olni az enrage timer miatt.

Harc:

- A frost rese warrior huzza a bosst jobbrol, kinyir néhány elementált hogy legyen elég rage és rá chargeol vagy intercept-teli, az aggro range nagyon nagy ezért vigyázzunk mert különben az elején poison formba vált és csomó idöt vesztünk az addok leölésével.

- Egy perc van a dps-elésre, ez egy fontos része a harcnak mert ez az egyetlen rész ahol dps-elni lehet addok nélkül.

- Egy perc mulva megkapjuk a Mark of Hydrosst, ilyenkor kell kihuzzni a platformrol és poison fázisba megy át. Ne rakjunk rá ilyenkor sok DOT-ot mert az aggrot reseteli de a debuffokat nem, és ilyenkor halhatnak meg a warlockok.

- Mikor Hydross poison fázisban van idézi a 4 addot, ezeket cc-zni kell ( banish, frost trap, frost nova). Ki kell nyirni sorban az addokat ahogy megy, 1 perc van rá mivel utána fázist kell váltani Hydrossal. Ha lehet ne tul sokat banisheljünk mert tul sokat kell várrni mig ki tudjuk öket nyirni.

- Ezután 1 perc mulva ujra Water fázisba kell tenni. Ne felejtsük el a DOT-okat és hogy az MT a platformra menjen.

- Ezután ujra 4 add spawnol, de ezek frost elementálok. Ezekre nem hat a frost trap és a frost nova. Ha nincs elég lock ide kell néhány frost resistes offtank aki fogja öket.

- Ezeket a fázisokat kell ismételni mig meg nem hal.

Heal taktika

Resto sámán healei azokat akiket eltalált a water tombed water fázisban, majd ezután segit könyü general healel poision fázisban.

 
 
Fathom-Lord Karathress
~1,7 millió HP

Cataclysm Bolt
Minden 10 sec-ben, egy random targetre lövi, a célpont összes HP-jának a felét sebzi. Resistelhető.

Enrage
10 perc az enrage timere a bossnak.

Meele sebzés
A fight elején 1 healer is ki tudja healelni a tankot ám a hunter add halálával a boss megkapja a Beast Within nevű tulajdonságot amivel kb. 6k-t sebez, innentől fogva kell majd még egy healer a tankra.


Fathom-Guard Sharkkis (Hunter)
~855 ezer HP

Multishot
2-3000 sebzés 3 játékosra.

Viper Sting
Kb. 3000 manát szív el a célponttól, nem dispellezhető.

Summon Pet
Summonál egy elementál vagy beast petet.

The Beast Within
Könnyű észrevenni, mivel Sharkkis vörössé változik a petjével együtt, ekkor 30%-kal, a pet pedig 50%-kal több sebzést okoz 18 sec-ig.

Meele sebzés
1-2 healer által kihealelhető sebzést okoz, a megidézett petje majdnem annyit üt mint ő maga.


Fathom-Guard Tidalvess (Shaman)
~840 ezer HP

Shaman képességek
Szinte minden player shaman által is használt képességekkel rendelkezik, pl. Windfury. A Frost Shock képessége 6k-t sebez.

Shaman totemek
1, Spitfire Totem: Kb. 25k HP-val rendelkező totem, 5-6 játékost sebez a rangében 3-5k-ra, fél perceként teszi le.
2, Poison Cleansing Totem: Kb. 4k HP-val rendelkező totem, 1 poison effektet kap le 5 sec-enként.
3, Earthbind Totem: Periódikusan 50%-ra csökkenti a közelbe levő játékosok mozgási sebességét.


Fathom-Guard Caribdis (Priest)
~885 ezer HP

Water Bolt Volley
45 yardos AoE spell ami 2,5k-3,5k-t sebez.

Heal
Healeli az összes addot illetve a bosst, mivel 1 seces a casting time-ja ezért a Curse of Tonguest mindig rajta kell tartani. Az interruptolására az őt tankoló warrior illetve egy randes class (shaman/mage) figyeljen.

Tidal Surge
15-20 sec-enként befagyasztja 10 yardos rangebe a playereket 3 secre, ez alatt az idő alatt továbbra is sebződhetnek illetve aggrót sem vesztenek a playerek. Emiatt kell egy ranged interrupternek is lennie, mivel eközben is kasztolhatja a healt.

The Whirlwind
Ennek a forgószélnek kis range van, aki beleáll azt felrepíti 3-6 sec-re, ám igazi sebzést nem okoz. A Carabdis-hoz közeli játéktéren mozoghat, egy casting time lassító debuffot ad.
Sorrend
1, Fathom-Guard Sharkkis (Hunter)
2, Fathom-Guard Tidalvess (Shaman)
3, Fathom-Guard Caribdis (Priest)
4, Fathom-Lord Karathress

A fight érdekessége, hogy amint egy add meghal a boss megkapja a képességeit. A képen látható helyzetbe kell hozni az addokat a pull után. A pull maga Missdirection segítségével történjék, a shaman addot a tankra kell rálőni, a többi addot minden tank vegye fel maga.

Fontos, hogy a lehető legjobb gearű tank legyen a shamanon, rá még így is két healer fog kelleni, akik a legnagyobb rankű spelljüket spammolják. Erre a két healerre fog kelleni egy healer, mivel ők kapni fogják a Spitfire totem sebzését, ez a harmadik healer álljon a játéktér közepe fele ahol már nincs rangeben a Spitfirenek.

A huntert tankoló warriornak/druidának 1-2 healer kell, nekik figyelni kell a hunter petjét fogó tankot is, aki akár lehet a hunter tankja ha elég jó geare van. A priest addra az optimális csapat: warrior, lock (curse of tongues miatt), holy priest, resto/elemental shaman (neki elsősorban a shockolásra kell figyelnie, de besegíthet a healernek is) illetve egy mage is besegíthet ha gond van.

A bossra alapállásban egy healer elég, ám amint meghal a hunter, a boss megkapja a Beast Within nevű buffot ezáltal nagyobbat fog sebezni, ekkor a hunter tankjáról felszabaduló 2 healer közül az egyik segítsen be a másik pedig oda menjen ahol a legnagyobb szükség van rá.A shaman halála után a boss tanknak figyelni kell a Spitfire totemre, ezt még egyelőre érintetlenül kell hagyni, a bosst át kell húzni arra ahelyre ahol a hunter volt tankolva, majd ha odarakja a totemet akkor vissza az eredeti spotra. Miután meghal a priest mindenki menjen a bossra, ezután nem kell azt már húzogatni, mivel a dps lelövi a Spifire totemet pillanatok alatt.

I

Leotheras the Blind - taktika

Raid összetétel
Elég jól skálázható, variálható a raid összetétele, tehát viszonylag könnyű összerántani hozzá az embereket.
Tankok: 2 (1 main tank warrior és 1 Soul Link warlock ugyanabban a groupban, aki offtank szerepet tölt be, előnyös egy paladin vagy shaman még ebben a grp-ban.
Healerek: 7 (1 healer minden grp-ban, 2-3 a main tank-ra fókuszálva és az offtank warlockra + annak petjére.)
DPS: 16
Buffok és potik
Minden alap buff, poti és flaska játszik.
A warlock offtank-nak Soul Link specializáltnak kell lennie, kb. 250 unbuffed fire resistance-el és minél több staminával. A warlock-nak egy paladin vagy shaman kell legyen a grp-jában a Fire Reistance Totem/Fire Resistance Aura miatt és egy Flask of Fortification alap ennek a locknak.
A Limited Invulerability Potion is jól jön mindenkinek az 1. fázis Whilrwing kezeléséhez, leveszi a Rend-et és ezáltal heal aggrot spórol a healereknek.

Boss képességei
Health - 2,300,000
Enrage - 10 perc.
Main Hand Melee - 3,500
Off Hand Melee - 1,500
Whirlwind
Humanoid Form-ban az egyik képessége. Leotheras elkezd össze-vissza futkározni és közben Whirlwindezni, kb. mint Warchief Kargath Bladefist, a Shattered Halls fő boss-a, vagy Sartura még Ahn'Qiraj 40-ben. A Whirlwind 3,000 fizikai sebzést okoz mindenkinek, akit ér és egy nem dispellezhető DoT-ot is pakol, a Rend-et, ami 3 másodpercenként 2,500-akat sebez, fizikait, amit a Divine Shield, Blessing Of Protection, Limited Invulnerability Potion és Ice Block, képességekkel, potikkal kell kezelni. Az egész Whirlwindet megismétli az első lecsengése után 20 másodperccel.

Fontos, hogy reseteli az aggro-t minden Whirlwind-nél. Amikor közeleg a Whirlwind vége Leotheras-t csak az MT sebezheti, semmi, senki más. Ha elég jó a raid DPS-e, akkor WW idejére abba is lehet hagyni teljesen a boss sebzését, így könnyebb az MT-nek visszavenni az aggro-t reset után. Ha meg kevés a DPS, akkor lehet nuke-olni a WW ideje alatt is, de a vége felé le kell állni, hagyni, hogy kipörögjenek a DoT-ok a 20 mp alatt, és a végére mindenki leáll, csak az MT üti. Azt, hogy jó vagy kevés a dps persze mindig az aktuális felállás határozza meg, így azt is, hogy a kétféle módszerből melyiket választja az RL. (Meglátásom szerint ha nincs lagg és a játékosok tudnak kalkulálni a DoT-jaikkal, akkor mehet a 2. variáns.)
Chaos Blast
Demon Form-ban egy képessége. Egy lövés, ami kb. 100-200 Fire sebzést okoz a célpontnak és mindenkinek a célpont 10 yardos környezetében. Ez az alap sebzés jelentéktelennek tűnik, bár felpakol egy debuffot az eltalált játékosokra, ami a fire sebzésre való érzékenységet növeli 1,675-tel és ez a debuff határ nélkül stackelődik. Ez a képesség egyébként nem krittel (bár akkor sem lenne nagy szám).

Inner Demon
Demon Form-ban egy képessége. Megidéz egy pár véletlenszerűen kiválasztott játékosból annak "belső démonját". Minden ilyen Inner Demon-nak annyi HP-ja van, mint a játékosnak, akiből idézte. Minden ilyen démont csak az a játékos támadhat, akiből kivált. Ha az adott játékos nem tudja leölni a belső démonját mire Leotheras visszavált humanoid formába, akkor 10 percre Mind Controll hatása alatt lesz, és nem lehet kijönni/kiszedni belőle. A démonok kb. 1,000-ket ütnek mail-re és Shadow Bolt-ot lövöldöznek kb. 2,500-as sebzéssel. Ezt a képességet a "könnyítés kedvéért" nem alkalmazza a MT-re és az offtank warlock-ra sem.

A játékos saját Inner Demon-ját normális színekkel rajzolja ki a játék, a más játékos démonjait meg fekete árnyékokként fogjuk látni, így nem lesz kavarodás ezek targetelésében (végre valami jó).
Stratégia

Phase 1
Humanoid Phase, kb. 40 másodpercig tart.
Az 1. fázis a 3 add (amik Leotheras-t banish-ben tartják) behúzásával kezdődik. Mindegyiket be kell tankolni és leölni. 3000 sebzésű Mind Blast-okat tolnak, 10-15 yard-os AoE hatással, véletlenszerűen kiválasztott játékosokra pár másodpercenként. Mindegyik ilyen add legfeljebb 1 játékost banish-el egy cast során és összesen max. 3 játékost. Addig banish-elnek random játékosokat, amíg meg nem halnak.
Leotheras az addok leölése után válik aktívvá humanoid form-ban (innen indul az 1 perces fázis). Misdirect-tel rá lehet húzni a tankra, aki már várja a megfelelő pozícióban.
Kb. 15 másodperc után aggrot resetel és Whirlwind-ezni kezd a korábban részletezett módon. Szét kell szóródni, és folyamatosan elfutni az útjából. Ennél a résznél a healerek nagyon óvatosan tolják, mert könnyen beaggrozzák a WW végére. (Akik nem healerek ne igyanak heal potikat, ne kockáztassanak az aggroval - ez nem tudom mennyire aggrozik). A tank folyamatosan kövesse és kapja el, amint vége a WW-nek, és gyűjtse az aggro-t, ilyenkor még senki ne támadja kb. 5-6 másodpercig, ezzel segítve a tankot. Kb. 15 másodperccel az 1. Whirlwind lejárta után csinál mégegyet, és eközben Demon Form-ba vált.
Phase 2
Demon Phase, kb. 60 másodpercig tart.
Leotharas egy demon-ná változik és nagyjából egy helyben állva lövöldözi a fent említett Chaos Blast-jait a célpontjára. Ebben a fázisban a warlock offtank tankolja nagy távolságból, így a közelharci DPS-t nem veszélyezteti a Chaos Blast.
Az offtank warlock használja a Searing Pain-t, hogy megtartsa az aggro-t. Lényegtelen, hogy honnan tankolja a lock, ha elég messze van Leotheras-tól és a lock közelében 10-15 yard-ra nem áll senki, hogy a Chaos Blast ne kapjon el senkit, amit a boss csak a lock-ra fog lövöldözni, amennyiben az aggrot meg tudja tartani. 15 másodperc után ebben a fázisban megidézi az Inner Demon-okat, a fent említett módon ezeket az adott játékosoknak kezelni kell, mivel ez teljesen véletlenszerű, mindenkinek fel kell készülnie, hogy megküzdjön a saját belső démonjával . 60 másodpercig tart kb. ez a fázis, utána visszatér a boss humanoid formába.
Addig váltogatja a fázisokat, amíg 15%-ra le nem megy a HP-ja, ezután kezdődik a 3. fázis.

Phase 3
Humanoid és Demon fázis.
15% HP-nál, szétválik a démon és a humanoid formája a bossnak, így 2 boss-al kell egyszerre harcolni. A demon formáját ezúttal is az offtank warlock veszi fel, és a lock 15 yardos környezetéből mindenki eltávolodik. Ez a demon form ua. mint a 2. fázisban, kivéve, hogy itt már nem fogja megidézni a belső démonokat. A humanoid form-ot az MT veszi fel, és ez sajnos ugyanúgy viselkedik, mint az 1. fázisban, Whirlwinddel kezdve a harcot, amit ismételget 15 másodperces közökkel. Mivel nem lesz idő 2-3 WW-et túlélni már ezek után (hiszen közeleg az enrage), minden erővel le kell nuke-olni a humanoid form-ot és ezzel vége is a harcnak, a demon form eltűnik.
Irányelvek kasztonként
Main Tank
Leotheras-t a szoba közepén érdemes tankolni az előre meghatározott ponton. A Whirlwind után a lehető leggyorsabban el kell kapni és visszavinni erre a pontra.
Warlock Offtank
Felhunter pet használatos a resistance növeléséhez. Lehet Curse of Doom-mal kezdeni Leotheras-t, ami extra aggrot generál a 2. fázishoz. A 2. fázis elején Searing Pain-nel érdemes nukeolni és tartani az aggrot a fázis végéig. A 3. fázisban csak a Demon form-ot kell aggrozni végig, amíg a raid lehenteli a humanoid formáját.
DPS Warriorok, Feral Druidák
- Az 1. fázisban, a kedzeti addok tankolásában kell segíteni, amint ezek lehaltak, lehet visszaváltani DPS-elni.

Melee DPS
Hátulról érdemes DPS-elni Leotharas-t és szétszóródni, mikor elkezd Whirlwind-ezni. Ne használjon senki heal potikat, ha elkapja a WW. DPS stop van 5 másodpercig a WW lejárta után, hogy a tank tudjon aggrot termelni. A 2. fázisban marad mindenki a bosson, és persze a saját Inner Demon-ját öli ha valakinek megidézi. A 3. fázisban minden CD-s tulajdonsággal, trinkettel boostolva a humanoid formot nukeolja mindenki (érdemes tartalékolni ezekkel a CD-kkel).
Ranged DPS
Körben szétszóródik a távolsági DPS a szobában és a boss-t öli. WW-től kapott sebzés miatt nem használ senki heal potit. DPS stop van 5 másodpercig a WW után, a tank aggrotermelését elősegítve. A 2. fázisban mindenki a boss-t öli és egyedileg a saját Inner Demon-ját minél gyorsabban. A 3. fázisban Leotheras humanoid formját nukolja mindenki (érdemes szintén a CD-s tulajdonságokat, trinketeket ekkor elhasználni).
Healerek
Általános a group heal és az emergency heal, szükség esetén. A Whirlwind ideje alatt csak a Paladinok és a Druidák healeljenek, esetleg a Papok Renew and Fade használatával. A tank group healere csak a tankra fókuszáljon az 1. fázisban és a warlock offtankra a 2. fázisban. Ha szükséges, kapjon a warlock is egy dedikált healert. A 3. fázisban kell a legnagyobb odafigyelés, hiszen itt mindenki sokkal jobban fog sebződni.
Egyéb megjegyzések
• Normális, hogy a demon form eltalál 1-2 játékost a Chaos Blast-jával mielőtt a warlock aggrot generál rajta, ne zavarjon ez össze senkit, nem nagy sebzés, legfeljebb a látvány zavaró.
• Az offtank warlockon legyen SS, hiszen kulcsszerepe van. Ha meghal, egyből feléled SS-el és újra felveszi az aggrot a demon formon.
• Gyakori, hogy Leotheras-t az enrage kezdetén sikerül csak lenukeolni, de ez ne zavarjon senkit, mindenki a megbeszélt módon tegye a dolgát továbbra is, általában marad elég dps a befejezéshez még így is.
 
 
Morogrim the Tidewalker

Raid Felállás
Az általános raid felállás az alábbi:
- 2 Tank (1 prot warrior a bossra, 1 paladin az aoe csapatra)
- 7 healer (4 az MT-n, kettő az aoe csapaton és 1 raidheal)
- 16 DPS (legalább 2 mage és 1 warlock szükséges az aoe csapatba, a többi random, bármilyen dps kaszt megfelel.)

A healer - dps arányon lehet változtani, de lefelé nem érdemes.

Gear követelmények
Nem alapkövetelmény, de ha minden raid tagnak legalább 9000 buffolt HP-ja van, az életmentő lehet illetve könnyebbé teszi a csatát, mert így a raidtagok túlélhetik az Earthquake-et akkor is ha nem kapnak healt vagy nem kötszereznek egy-egy Watery Grave után.
Buffok és Potik
Minden jáccik, ami rendelkezésre áll. Flaskák is jól jöhetnek.
A raid minden tagja igyon be minden olyan potit ami segít a saját feladatának elvégzésében.
A Flask of Mighty Restoration igen nagy segítség a healereknek.
Általánosságban tehát azt mondhatjuk, hogy mindenki fullra potizzon és flaskázzon.

Morogrim Tidewalker képességei:
HP: 5 400 000
Kb. 4000 - 6000 körül sebez a tankon.
Tidal Wave: Frontális, 35 yard hatótávú távolsági támadás, amely 3938 - 5062 frost alapú sebzést okoz, a támadási sebességet pedig 400%-kal csökkenti. Ez a képesség kizárólag a main tankot érheti.
Watery Grave: "Morogrim Tidewalker sends his enemies to their watery graves!"
30 másodpercenként Morogrim 4 véletlenszerűen választott célpontot elteleportál a vízesésekbe és egy bubit rak rájuk 6 másodpercre. Miután a 6 mp letelt, a bubi kipukkan és 3200 frost alapú sebzést okoz a célpontra illetve a közelében levőkre, valamint a célpontot feldobja a levegőbe, a zuhanással további 1000 HP sebzést okozva.

A Watery Grave nem célozza a Main Tankot. A Paladinok használhatják ellene a Divine Shieldet, a magek pedig Ice Blockkal tudnak kijönni belőle.
Earthquake: "The violent earthquake has alerted nearby murlocs!"
40 másodpercenként alkalmazott, 35 yardra ható AOE képesség, ami kb. 4000-et sebez, az eltalált célpontokat pedig a földre löki. Ezenfelül minden esetben 2x12, kb 20k HP-s murloc csapatot idéz.
Watery Globules: "Morogrim Tidewalker summons Watery Globules!"
25%-nál a boss a továbbiakban nem használja a Watery Grave képességét, ehelyett Watery Globule-okat idéz a Watery Grave-ek helyéről. Ezek elvileg lassú mozgású bombák, amelyek 4000 HP körüli sebzést osztanak, ha elérnek valakit. Azonban ezen taktika írásának idején semmi észrevehető dolgot nem csinálnak. Az egyes globule hullámok 25-30 másodperc után despawnolnak.

A taktika

Elhelyezkedés:

Első fázis:
Az MT a bosst húzza a terem jobb felső sarkába. Háttal álljon be a falhoz és a raid a boss mögött helyezkedjen el. így a Watery Grave nem sebzi a raidet, csak a "szerencsés" delikvensek esnek áldozatul a sebzésnek (3200 frost sebződés + 1000 fallen).
Az aoe csapat a rámpa alatt a bal sarok felé helyezkedjen. Az ő szerepük nagyon fontos, ha csak két murloc is rászabadul a raidre, wipe.
Távolságot kell tartaniuk a bosstól, így kiküszöbölhető, hogy hasson rájuk az earthquake és hogy "áldozatul essenek" a Watery Grave-nek.

Második fázis
Mikor Morogrim HP-ja 25%-ra csökken, az MT balra áthúzza a boss-t a folyosóra teljesen be a falig, a raid pedig áthelyezkedik ennek megfelelően Morogrim mögé. Így a Watery Globule-ok despawnolnak mire elérik a raidet. Az aoe csapat a rámpa tetejére helyezkedik és ott csinálja ugyanazt, mint eddig.

Megjegyzések
Az egyetlen probléma, ami bajt jelent, ha a protection paladin bekap egy Watery Grave-et miután a murlocok spawnolnak. Ha ez történik, a feral druidák kicsit távolodjanak el Morogrimtől és használjanak Demoralizing Roart vagy, ha az nem használ, akkor Challenging Roart, hogy felvegyék a murlocokat és kezdjék el Swipeolni őket amíg a paladin visszatér. Ha a paladin Divine Shieldje CD-n van és emiatt beragad a Watery Grave-be, a druidáknak és a fury warriornak (shielddel és Cleave-vel) kell tartania a murlocok aggróját, hogy le lehessen AOEzni őket.
Akit berak Watery Grave-be, az miután kijött, ne fusson egyből vissza a bosshoz, hanem kötözzön, helaing potizzon, vagy gyógyítson magán ha tud. Ha nincs lekezelve a sebződése és pont akkor van earthquake, mikor visszaér, az könnyen végzetes lehet.

Az aoe csapat feladata:

Minden earthquake után 2x12 fős, kb 20k HP-val rendelkező murloc csapat érkezik, ezeknek a kezelése hárul erre a csapatra. Mikor a boss elnyomja az eathquake-t, a lock elkezd lifetapezni, a prot pala pedig nagy healt-t nyom rá rightheous fury-val párosítva. Amint odaértek az addok, concentration is mehet ezerrel. A mage-k és a lock pedig aoe, ami a csövön kifér.
 
 

Lady Vashj:

Raid Felállás

Tank: 2
Healer: 8
DPS: 15 (kb. 4 melee, 10 ranged és 1 kiteoló: Affliction Warlock / Frost Mage / Hunter)

 

Buffok, Potionok és Felszerelés

Normál buffok, potionok, flaskák.
Különleges felszerelésre nincs szükség.

Lady Vashj képességei:

HP ~ 4500000
Közelharci sebzés: kb. 3000 platere
Shock Burst: Ezt a képességet Vashj véletlenszerűen alkalmazza a célpontjára az első és a harmadik fázisban. Shock varázslat, ami 8325 - 9675 nature alapú sebzést okoz, valamint 5 másodpercre stunnolja az áldozatot. A stun időtartama alatt Vashj nem támadja a célpontot, hanem átugrik az aggro listán utána következő emberre.
Static Charge: Véletlenszerűen választott célpontra teszi fel (egyszerre csak 1 emberre) az első és a harmadik fázisban ezt a debuffot, amely másodpercenként 2775 - 3225 nature alapú sebzést okoz 30 másodpercen át a célponton és a körülötte 5 yard sugarú körben állókon. Cloak of Shadows, Iceblock, Divine Shield, stb. leszedi, de a Cleanse vagy a Dispel Magic nem.
Entangle: Ezt a képességet Vashj az első és a harmadik fázisban használja, a körülötte állókra 15 yard sugarú körben Entangling Roots varázslatot dob, ami 10 másodpercre mozgásképtelenné teszi a célpontokat, valamint 2 másodpercenként 500 sebzést okoz. Ez nem egy magic hatás, így nem lehet dispellezni, de bizonyos buffok leszedik, például a Cloak of Shadows vagy a Blessing of Freedom.
Multishot: Ezt a képességet a boss az első és a harmadik fázisban használja, az Entangle után vagy akkor amikor senki nincs közelharci hatótávolságban. Ez a lövés 1 célpontra megy, valamint a körülötte álló 4 emberre. 6475 - 7525 fizikai sebzést okoz.
Shoot: Ezt a képességet a boss az első és a harmadik fázisban használja, az Entangle után vagy akkor amikor senki nincs közelharci hatótávolságban. Ez a lövés a célponton 4097 - 5543 fizikai sebzést okoz.
Forked Lightning: Ezt a képességet a boss folyamatosan használja a második fázisban. Teljesen véletlenszerű célpontokra villámokat lő, amelyek egy kb. 60 fokos kúp alakú területet sebeznek Vashj előtt, 2313 - 2687 nature alapú sebzést okozva a célpontokra.
Toxic Spores: Ezt a képességet a harmadik fázisban használják a Spore Bat-ek. A földön létrejön egy toxikus zöld színű terület, amely másodpercenként 2775 - 3225 nature alapú sebzést okoz mindenkire, aki benne áll.

Taktika

Első fázis

Mindenki összegyűlik a buffolási pozíción, a bejáratnál.

Az MT befut és aggrózza a bosst. A healerek kezdjék el healelni az MT-t még a pull előtt, mert a pull pillanatában igen nagy sebzéseket fog kapni.

Miközben a tank a boss felé fut, mindenki szétszóródik a teremben a fenti ábrán jelölt pozíciókra és ennek megfelelően elhelyezkedik a raid Vashj körül a lépcsők tetején. Ezután indulhat a DPS Vashj-ra.

Nem sokkal a kezdés után egy véletlenszerűen választott emberre rádob egy Static Charge-ot. Ha a célpont a külső gyűrűn áll, kicsit menjen hátrébb amikor megkapja a debuffot. A BigWigs vagy más hasonló addon automatikusan egy halálfej ikont rak a célpontra, hogy mindenki könnyen észrevegye. A közelében álló healerek healeljék ki rajta a sebzést.

Ha a Static Charge-ot egy közelharci DPS kapja, akkor az illető fusson ki a belső gyűrű valamelyik üresebb részére és mindenki más tartsa távol magát tőle, vagy mozogjon ki egészen a külső gyűrűig és ott várja ki amíg a debuff lejár. A helyzettől függően értelemszerűen döntse el a célpont, hogy melyik megoldás a jobb.

Ha a Main Tank kapja a Static Charge-ot, fusson be középre, a közelharci DPS pedig tartsa távol magát tőle amíg a debuff lejár, vagy az is megoldás, ha ilyenkor az off-tank letauntolja a bosst, addig pedig az MT kifut a belső gyűrű egy üresebb részére, vagy kifut a külső gyűrűig.

Amikor Vashj Shock Blastot varázsol az MT-re, akkor leaggrózik róla és ráaggrózik az Off-Tankra, akinek az a feladata, hogy a stun hatóidejének lejártáig fogja a bosst.

Egy idő múlva használni fogja Entangle képességét. Amikor ezt teszi, kimegy a belső gyűrű szélére és ott elkezd lövöldözni az íjával, Multishotokat ill. Shotokat spammelve. Abban a pillanatban amikor ez történik, egy paladin használjon Blessing of Freedomot az MT-re, hogy gyorsan be tudjon futni és el tudja kapni a bosst. A legjobb megoldás, ha megbeszéltek egy Blessing of Freedom forgást és folyamatosan fenntartjátok az MT-n, de ha van egy kijelölt paladin, aki észnél van és megfelelően tudja használni, amikor kell, akkor erre nincs szükség.

A csata a fentiek szerint zajlik amíg Vashj HP-ja 70%-ra csökken.

A fő cél az első fázisban az, hogy mindenkit életben tartsunk. Ha csak egy ember is meghal és nem tudjátok feléleszteni, az több okból is wipe és lehet elölről kezdeni.

Második fázis

A második fázis akkor kezdődik amikor Vashj HP-ja 70%-ra csökken. Ekkor az emelvénye közepére fut és egy pajzsot tesz magára, ami sebezhetetlenné teszi. A pajzs leszedéséhez deaktiválni kell a körülötte levő 4 Shield Generatort úgy, hogy mindegyiken használtok egy Tainted Core-t. A Tainted Core-okat a Tainted Elemental-ok dobják.

Amikor a második fázis elkezdődik, mindenki átmozog a fenti ábrán jelölt pozíciókra. A lépcsők mindegyik oldalán 3-3 ember legyen - Északon, Nyugaton, Keleten és Délen: 2 DPS és 1 Healer.

Az MT és az OT középen várakozik, hogy megfogják majd a "Coilfang Elite" mobokat akik majd később spawnolnak.

A maradék távolsági DPS is középen várakozik az MT-vel és az OT-vel.

A fázis elején "Enchanted Elemental" mobok spawnolnak a lépcsők minden oldalán. Mindegyiknek 7600 HP-ja van. Az egyes oldalakon (É/D/NY/K) levő 2 DPS/1 Healer csapatok feladata, hogy leöljék az ott spawnoló elementálokat. Ha csak egy is eléri Vashj-ot, 5%-kal megnöveli az általa kiosztott sebzést. Talán mondanunk sem kell, ha 1 vagy 2 elementál eléri Vashj-ot, az wipehoz vezet, mert akkor a harmadik fázisban túl sok lesz a kiosztott sebzése. Ha 1 vagy 2 ember meghal és nem tudjátok feléleszteni őket, az is wipehoz vezet, mert elsöpörnek benneteket a mobok.

Vashj folyamatosan használja Forked Lightning varázslatát, amellyel véletlenszerű irányokban egy 60 fokos kúp alakú területen sebez mindenkit. Ezzel semmit nem lehet kezdeni, ki kell healelni és kész. Range-elni vagy Line of Sightolni nem lehet.

Kb. 45 másodpercenként egy Coilfang Elite fog spawnolni. Ez egy elite Naga mob, 170000 HP-val. Kb. 5000-eket üt plate-re és van egy elég csúnya Cleave képessége is, ami kb. 7500 sebzést oszt. A mob spawnolását jelentsük be Ventrilon, a tank kapja el és húzza be középre. Az ott álló távolsági DPS azonnal kezdje el DPSelni a mobot, amint a tank megaggrózta: minél előbb, annál jobb. 45 másodperc múlva egy újabb Elite fog spawnolni valahol a teremben.

Kb. 60-70 másodpercenként egy Coilfang Strider fog spawnolni. Ez is egy elite mob, 170000 HP-val. Kb. 8000-eket üt plate-re és van egy Mind Blast varázslata, ami kb. 3000 shadow alapú sebzést okoz, valamint egy Psychic Scream Aurája, ami a körülötte 8 yard sugarú körben állókat 2-3 másodpercenként elfeareli 5 másodpercre, valamint a célpontok mozgási sebességét 150%-ra növeli a fear hatóideje alatt.

Természetesen ezt a mobot nem lehet tankolni. Kiteolni kell, amit vagy egy Affliction Warlock vagy egy Frost Mage vagy egy Hunter végez, ahogy érzitek. A mobot a külső gyűrű szélén kell kiteolni. 2-3 másodperccel azután, hogy a kiteoló rányomott egy spellt, vagy megütötte, az összes warlock és priest dobjon egy DOTot a mobra, majd folytassa a saját feladatát. Ha valamelyik Elemental csapat healere vagy, várj amíg a Strider közel ér hozzád és akkor dobd rá a DOTodat. A Shamanok használjanak Flame Shockot, a hunterek Serpent Stinget. Miután a DOTok felkerültek, a mobot tovább kiteoljuk körbe-körbe. Ideális esetben a HP-ja 70-80%-át fel kell hogy emésszék a DOTok.

A Striderekre hatnak a csapdák és a stunok, mint például Slow, Frostbolt, Curse of Exhaustion, Hammer of Justice és hasonlók. Hasznos, ha egy mage folyamatosan fenntart rajta egy Frostbolt lassító hatást.

Kb. 50 másodpercenként egy Enchanted Elemental helyett egy Tainted Elemental spawnol. Ennek a mobnak 7900 HPja van, egy helyben áll és Poison Boltokat varázsol egy véletlenszerű célpontra, ami 3000 nature alapú sebzést okoz, valamint felrak egy poisont is, ami 2 másodpercenként 2000 sebzést okoz. Gyakran változtatja a célpontját, de néha előfordul, hogy nagyon "megtetszik" neki egy-egy játékos. Sajnos ezzel semmit nem lehet kezdeni, ki kell healelni a sebzést és minél előbb leölni a Tainted Elementalt. Az adott lépcsőszakaszra beosztott emberek azonnal álljanak át a Tainted Elementalra amint megjelenik és öljék le amilyen gyorsan csak tudják. Ha nem sikerül 10-15 másodperc alatt leölni, akkor despawnol. Ha egy Tainted Elemental despawnol, kb. 10-15 másodperc múlva újraspawnol egy véletlenszerűen választott lépcsőszakaszon (az is lehet, hogy ugyanott, ahonnan despawnolt). Ha egy Tainted Elemental 2-nél többször despawnol wipeoljátok le a próbát, mert ez már amúgyis wipe, ugyanis a spawnoló Striderek és Elite-ek felőrlik a raidet, amíg a következő elemental spawnra vártok.

Amikor a Tainted Elemental meghalt egy ember lootolja tőle a Tainted Core-t. Ez az item bekerül az inventorydba, úgy néz ki, mint egy zöld labda. De amikor nálad van, nem tudsz mozogni. Viszont átdobhatod valaki másnak, ha rálátsz és tőled maximum 40-60 yardnyira áll. ( :-) Ez mekkora! - a ford. megj.) Ez a valaki lehetőleg olyasvalaki legyen aki a te csoportodban van és a lépcső tetején áll. Miután átdobtad neki, az illető dobja tovább valakinek aki az egyik Shield Generator közelében áll. Ez az illető használja az itemet az adott generátoron, ezzel lehet ugyanis deaktiválni. Ha a ti oldalatokon már inaktív a generátor, dobjátok valakinek, az pedig passzolja tovább úgy, hogy a labda végül egy aktív generátor melletti embernél landoljon.

Általában a Tainted Core-okat úgy kezeljük, hogy az 5-ös groupból, vagy a tank groupból 4 embert odaállítunk a Shield Generatorok mellé. Az elemental csapat healerek a lépcső tetején állnak, tehát a Tainted Core labdát így passzoljuk:

DPS -> Healer -> Shield Generátor Ember

Mindegy hogyan oldjátok meg végülis a Tainted Core-ok kezelését, csak oldjátok meg. Bátran használjátok a Ventrilot a passzolások koordinálására.

Minden kikapcsolt Shield Generator után Vashj 5%-ot veszít a HP-jából.

A fázis akkor ér véget amikor a 4 Shield Generator mindegyikét kikapcsoltátok. Vashj ezzel 50% HP-ra kerül.

Harmadik fázis

Amikor ez a fázis elkezdődik általában 1 Elite és 1 Strider életben lesz még. Ezeket kezelni kell. Abban a pillanatban, hogy Vashj pajzsa leesik (ez instant történik), a Main Tank azonnal fogja meg.

A harmadik fázis tulajdonképpen ugyanaz, mint az első fázis, egy különbséggel, ez pedig nem más, mint a Spore Batek megjelenése.

A Spore Batek magasan a terem padlója fölött röpködnek, körbe-körbe az emelvény körül. Időnként az összes denevér toxikus spórákat köp egy véletlenszerűen választott játékosra. A célpont pozícióján a földön megjelenik egy zöld trutyi, amely másodpercenként 1500 sebzést okoz mindenkire, aki azon a területen áll. A trutyi megjelenésétől számítva kb. 2 másodperc van rá, hogy elmozogjatok onnan, mielőtt sebezni kezd. A spórák az instában bárhol megtalálnak: a víz alatt, a liftnél, a bejáratnál, akárhol.

A Spore Batek tulajdonképpen egyfajta enrage timerként funkcionálnak. A fázis elején egyesével jönnek, elég lassan. Aztán minden múló másodperccel egyre gyakrabban és nagyobb számban érkeznek. Egy idő múlva, kb. 5 perc után már annyian lesznek, hogy a Toxic Spores képességük a terület kb. 50-60%-át lefedi. Azonban ha ügyesen futkároztok és a tank is tud tankolás közben értelmesen mozogni a bossal, akkor akár még ez alatt az "enrage" alatt is leölhető a boss.

Minden más tekintetben ez a fázis ugyanúgy zajlik, mint az első fázis, amíg meghal a boss.

Kaszt Feladatok

Tankok
Az első fázisban Vashj-t tankolod. Az Entangle után a lehető leggyorsabban kapd el újra, nehogy meghaljon valaki a Multishot miatt.

A második fázisban a Coilfang Elite-eket tankolod. Amikor bejelentik Ventrin, hogy lespawnolt, azonnal kapd el, vagy nyomj Intervene-t a célpontjára, mert egy nem-tank játékost könnyedén 1-shotolhatnak.

A harmadik fázisban ha a tankolási pozícióra esik egy toxikus trutyi, próbáld kiteolni Vashj-t a külső körön.

Közelharci DPS
Az első fázisban Vashj-t ütöd. Az első fázis nem egy DPS verseny, akár az örökkévalóságig is elhúzható. Tehát minden körülmények között kerüld el, hogy átaggrózd a bosst, különben 1-shotol a boss és wipeot okozol (valamint 24 dühös pandát hozol létre - a ford. megj.).

A második fázisban a lépcsőkön álló csoportok valamelyikében leszel, általában 1 közelharci DPS lesz minden oldalon.

A harmadik fázisban Vashj-t ütöd, de lehet, hogy be kell segítened előbb az Elite leölésébe is (figyelj a Cleave-re!). Az első fázistól eltérően itt a lehető legtöbb DPS-t préseld ki magadból átaggrózás nélkül. Az idő itt nagyon ellenetek dolgozik.

Távolsági DPS
Az első fázisban ugyanaz a dolgod, mint a közelharci DPSnek.

A második fázisban 4 közelharci DPS lesz beosztva a lépcső csapatokba. A maradék távolsági DPS az Elite-et DPSeli. Ennek a lehető leggyorsabban halnia kell a következő Elite spawnolása előtt. Figyelj rá, hogy ne aggrózd át, mert 1-shotolni fog. Figyelj rá, hogy DOTold a Stridert amint a közeledbe ér és tartsd fenn rajta a DOTot. Amint az Elite meghalt, fordulj rá azonnal a Striderre.

A harmadik fázisban végezzétek ki a megmaradt Elite-et és a Stridert. Minden más tekintetben ugyanaz a feladatod, mint a közelharci DPS-nek.

Healerek
Az első fázisban az összes healer a Main Tankra fókuszál. Rettenetes burst sebzéseket kap és szó szerint egy másodperc tört része alatt meghalhat, ha nem healelitek időben. Ha a te groupodban valaki sebződik egyedül te healelheted, mert ha túl sok healer fordul le a tankról a Static Charge és a Multishot sebzések kihealelésére, akkor a tank azonnal meghal a burst sebzések miatt.

A második fázisban azt a két embert healeled akihez beosztottak, illetve healeled a kiteoló embert is, amikor a közeledben jár. Esetleg azt is lehet, hogy valakit kijelöltök külön kite healernek.

A harmadik fázisban ugyanaz a feladatod mint az első fázisban, bár itt a healelés ha lehet, még intenzívebb kell, hogy legyen. A manád gyors ütemben fog apadni és egyre több embert kell majd healelni.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

заправка кондиционера

(ThomasFaw, 2019.06.25 19:36)

Если же фильтры долгое время не мыть, то в первую очередь уменьшится обдув радиатора внутреннего блока, наподобие след, воздух в помещении будет хуже охлаждаться. Современные технологии нанесения изображений на различные поверхности развиваются с невероятной скоростью. Именно следовательно горячий июльский атмосфера может быть также влажным и «густым». Особенно небезопасным агрегатом является посудомоечная инструмент, так словно во период высокотемпературной мойки создаются идеальные условия ради разнообразных химических реакций, продукты которых попадают в атмосферу жилища. Снабжаются извне холодом (доставляемым холодной водой или хладагентом), теплом (доставляемым горячей водой, паром или электричеством) и электричеством чтобы привода электронагревателей, вентиляторов, насосов и пр.Оклейка изображениями, изготовленными методом широкоформатной печатиОбыкновенный кондиционер чтобы поддержания заданной температуры непрерывно включается и выключается, а кондиционер с инвертором работает неумолчно, работая на той мощности, которая необходима ради поддержания температуры.
<a href=https://lednik-service.ru/remont.html>ремонт кондиционеров в самаре</a>
<a href=https://lednik-service.ru/texnicheskoe-obsluzhivanie.html>техническое обслуживание кондиционеров</a>
https://lednik-service.ru/texnicheskoe-obsluzhivanie.html - техническое обслуживание кондиционеров

Который такое инвертор: Инвертор (частотный преобразователь) используется ради управления мощностью компрессора некоторых кондиционеровРади устранения проблем, связанных с опасностью ради здоровья людей, влажный, портить атмосфера обязан выводиться наружу и заменяться свежим. Помимо этого, увольнение лишней влаги из всех помещений благоприятно влияет на сохранность строительной конструкции дома, так как он не подвергается воздействию сырости.Все, если влажность в помещении слишком низкая, то воздух становится сухим, который также сказывается на здоровье – нос человека либо постоянно «закладывает», либо в нем создается ощущение зуда. Представители стран Ближнего Востока обладают большей смелостью в подходах к цветовой гамме внутренних блоков. В этом случае, при выключении кондиционера лед начнет таять, и из кондиционера будет капать вода. Подписывайте свидетельство сдачи-приемки как после того, будто оборудование смонтировано согласно утвержденной схеме, функционирует во всех режимах, вас проконсультировали относительно простейших правил пользования и выдали гарантийный талон и инструкцию на русском языке. Предлагаются самые разные: бордовые, золотистые, голубые, черные, зеленые, с узорами и без таковых.Заметим, что адаптировать к зимним условиям возможно любую сплит-систему.

кондиционеры в самаре

(ThomasFaw, 2019.06.25 18:08)

В любом жилом доме безвыездно помещения наполнены мириадами загрязняющих воздух микрочастиц и элементов самого различного рода и происхождения.Стоит отметить, что любой из перечисленных вариантов оформления внутренних блоков – их оклейка, цвет иначе список, – не приводит к изменению конструктивных и функциональных характеристик кондиционера, а, следовательно, не накладывает ограничений на гарантийные обязательства, касающиеся работы самого кондиционера.Причины повышенной влажности
<a href=https://lednik-service.ru/remont.html>ремонт кондиционеров в самаре</a>
<a href=https://lednik-service.ru/texnicheskoe-obsluzhivanie.html>чистка кондиционера</a>
https://lednik-service.ru/ - кондиционеры в самаре

Ртуть из разбитых ранее градусников, ламп дневного света и других приборов никуда не исчезает из квартиры, а скапливается перед полом. Кондиционер – это более экономичная и более экологичная задача традиционным отопительным системам. Впрочем, вместе с теплом плотно закрытый палата не выпускает наружу и затхлый атмосфера, излишнюю влагу и различные его загрязнители. Единодержавно такой агрегат после систему фэнкойлов может холодить огромные офисные здания. В результате, «воздух» такого дома становится вредной как ради живущих в нем людей, так и чтобы него самого. На нынешний сутки существует несколько вариантов изменения внешнего вида блоков: оклейка изображениями, изготовленными методом широкоформатной печати; декоративная окраска; художественная список и аэрография.Оклейка изображениями, изготовленными методом широкоформатной печатиПостоянно члены вашей семьи полагаются для вашу интуицию в вопросе приобретения удобного, приятного и «здорового» дома.Влажность необходима, но в определенных пределах. В течение второго преобразования старание и частота тока изменяются, сколько позволяет споро регулировать прыть вращения компрессора и, сообразно, мощность охлаждения иначе обогрева кондиционера. Конденсатор — радиатор, расположенный во внешнем блоке. Этот процесс лежит в основе работы любого кондиционера и не зависит от его типа, модели сиречь производителя.

order viagra 213 mg

(Manuelces, 2019.06.25 17:02)

Hello there! <a href=http://viagrasmx.com/#buy-viagra-no-prescription>buy sildenafil online</a> beneficial web page.

дымоходы сэндвич

(CharlesOreby, 2019.06.25 16:16)

Если вы не располагаете достаточным количеством времени для самостоятельного поиска квартиры или просто не хотите этим гореть — вам стоит обратиться в агентство недвижимости. Если всегда документы готовы и вы убедились в их подлинности, дозволительно подписывать трактат купли-продажи (в трех экземплярах). Сыро может быть и на первом этаже, когда подвал плохо вентилируется. Для этом этапе гордо удержать клиента, разумеется еще и сделать так, дабы он быть случае сделала вам рекламу — нет нуль лучше «сарафанного радио». Знания, отличное рабочее место, дружный коллектив, хорошую стартовую зарплату предоставим!Покупку недвижимого жилья в новостройках и старых домах позволительно сравнить сообразно их плюсам и минусам. Наиболее настораживающим ради покупателя должна стоить плата квартиры значительно ниже рыночной, именно таким образом продают имущество мошенники,- торопясь и изза низкую цену. Для который обратить уважение в доме?Казалось желание, дело следовать малым... Если квартир, сдающихся в аренду, довольно одна-две, то всё это допустимо. Желающих приобрести ипотечную квартиру не беспричинно много. Следует помнить, что усыновленные дети предварительно законом имеют те же права, который и родные. Непременно, продажа квартир в Москве способна принести очень важный ресурс, кто не токмо покроет возможные издержки для «разруливание» проблем, но и подарит иные радости. Лупить наследство, есть родственники, только отрицание завещания?
<a href=http://www.domkaminov66.ru/vibrannie-tovari?catid=&typeprod=23607&sort=pricef+ASC>облицовка камина мрамором</a>
<a href=http://www.domkaminov66.ru/mramornie-portali>порталы для каминов из мрамора</a>
http://www.domkaminov66.ru/dimohodi - цена на дымоходы

Опасная экономия или как продать квартиру выгодно и с гарантией надежностиПрактический каждый, кто задался целью купить квартиру, должен решить вопрос — на какую недвижимость обратить свое внимание? Рынок недвижимости разделяет объекты жилья на квартиры в новостройке, которые продаются до или сразу после строительства жилого дома, и на вторичное жилье — квартиры, уже обжитые другими людьми. Способы поиска клиентовВспомните: в 2008 году ожидали сильного снижения цен на российскую недвижимость, но этого не случилось. Собственник нуждается в быстром получении наличных средств в связи со сложившейся жизненной ситуацией. Наиболее популярны дома с прилежащими участками от 5 до 15 соток. У нас предусмотрена возможность карьерного роста, которая непременно будет реализована вами, если вы человек целеустремленный и настроенный на успех, способный эффективно продавать недвижимость. Хорошим решением было бы провести косметический ремонт квартиры или комнаты. 3) «Он выглядит гораздо старше возраста в паспорте»К срочной продаже жилья прибегают в следующих случаях:

скрылся с места ДТП

(Robertdus, 2019.06.25 14:24)

наличие денежных средств у истца ради обеспечения ребенка всем необходимым для пора выезда следовать границу;
<a href=https://msk-consalt.ru/lishenie-prav/vyezd-na-vstrechnuyu-polosu/>адвокат по дтп выезд на встречную полосу</a>
<a href=https://msk-consalt.ru/advokat-po-dtp/razbor-dtp/>помощь при ДТП</a>
https://msk-consalt.ru/ - автоюрист

Иностранные государства имеют различные подходы к урегулированию процедуры медиации в корпоративных спорах.

межевой знак купить в москве

(Edwardmycle, 2019.06.25 12:21)

Арматура представляет собой один из наиболее востребованных продуктов металлопроката, который обусловлено её обширным применением в различных отраслях строительства. ПрофнастилГорячекатаный конструкционный качественный лист, производится из тонколистовой стали, толщиной через 0,5 прежде 3,9 мм, а беспричинно же толстолистовой, толщина которой 4-160 мм. В случае если материала для армирования недостаточно увеличивается ход между арматурами. Поставляется арматура металлическая в мотках (бухтах), либо в прутках, купить арматуру несложно, в любом городе лопать множество фирм, которые не токмо реализуют это металлоизделие, но и оказывают услуги по его доставке, сам для строительный объект. 3. Естественно кровля не единственное применение профнастила, его часто позволительно увидеть, в качестве материала из которого делают заборы, гаражи, даже стены временных сооружений. Арматурный прокат, упроченный гладкого и периодического профиля из низколегированной и углеродистой стали делят для классы. Коли монтаж производится в горизонтальном положении, то полиция вынужден помещаться вертикально (относительно трубопровода). 5. Запорные заслонки, вроде статут, используются на трубопроводах большого диаметра, когда рабочее насилие среды не высоко. Быть изготовлении запорных заслонок применяется совмещения чугуна и стали, беспричинно их корпус выполнен из чугуна, а поворотный диск, ровно узаконение, изготавливается из стали. В данной статье мы поговорим не простой о трубах, а относительный их изоляции. Широкое использование арматуры в напряженном армировании конструкций, раньше только, обусловлено лёгкостью соединения, а так же благодаря высокой пластичности арматуры, что опять же делает её отдельно необходимой при заливе бетоном и армировании углов. Для производства металлочерепицы используется холоднокатаная горячо оцинкованная рулонная сталь. Что касается транспортировки нержавейки, то тогда особое забота уделяется процессу погрузки и разгрузки, которые должны производиться с особой аккуратностью, дабы не нанести материалу повреждения. Запорный вентиль состоит из шести элементов:Жесткость балок отличается через основных осей изза счет малой ширины полок.
<a href=https://www.garmetall.ru/metalloizdeliya/svarka>лазерная сварка металла москва</a>
<a href=https://www.garmetall.ru/metalloizdeliya>металлоизделия цена</a>
https://www.garmetall.ru/metalloobrabotka - услуги металлообработки в москве

Плазменная резка - самый резвый и экономически полезный разряд резки металла.- холоднотянутая проволочная арматура (мнимый оттенок такой арматуры специфичен, похож для круг). Естественно запорная обстановка ради агрессивной среды должна обладать антикоррозионным покрытием, в некоторых случаях используются фланцевые фарфоровые вентили (корпус из фарфора). Непосредственное соединение запорных кранов с трубами осуществляется посредством муфтового либо фланцевого соединения. Присутствие использовании «болгарки» добротность обреза достаточно высокое, а объёмы резки могут быть большими. 2. Информация о профнастиле и металлочерепице на www.metalloprof.ru/. сообразно состоянию материала, выделяют Т (твёрдую). Правка и размотка арматурыIII группа – повышенная улучшение листа;- прокат тонколистовой с алюмоцинковым покрытием, регламентируется ТУ 14-11-247-88, имеет обозначение АЦ. Стандартная длинна прутковой арматуры колеблется через 6,9 предварительно 11,7 метров. Корпус таких вентилей производят из чугуна, а ВТО крышку и золотник изготавливают из стали. Штока. План нанесения покрытий на металлочерепицы, могут заключаться разными, но наиболее почасту встречается следующий метода работ:

строительный портал

(stroysill, 2019.06.25 08:30)

http://silastroy.com
«Сила Строй» - это современный строительный портал, который включает в себя полный комплекс сведений и множество готовых проектов для реализации различных строительных и ремонтных работ.

Предоставлены следующие категории статей:

- Участок;
- Материалы;
- Фундамент;
- Стены;
- Крыша;
- Отделка;
- Оборудование;
- Интерьер.

Популярностью пользуются следующие публикации: «Как проводятся фундаментные работы», «Перегородки из стекла», «Как сделать отделку под имитацию бруса», «Перфораторы – широкий ассортимент, высокое качество продукции», «Плетёная мебель из ротанга – лучшее предложение на рынке» и др.

Администрация портала предоставляет большой выбор готовых идей и информационных статей для застройщиков и частных лиц. При необходимости возможна разработка индивидуальных вариантов проектов по конкретному ТЗ клиентов. Опытные дизайнеры примутся за работу в ближайшее время и предоставят наиболее оптимальное решение поставленной задачи.

<a href=http://silastroy.com>http://silastroy.com</a>
<a href=http://silastroy.com>Отделка</a>

купить б/у трубы в москве недорого

(Arthurquady, 2019.06.25 08:10)

1. Пи этом весь запорные вентили обладают соединительными патрубками, присутствие помощи их и осуществляется вмонтирование вентилей в трубопровод. Естественно кроме защиты через коррозии используемая для производства профнастила сталь должна пользоваться и другие технические характеристики, подходящие чтобы создания данного кровельного материала. Профнастилхолоднотянутый проволочный тип;- высокая плотность (ПВ);Наподобие токмо сварка закончена, происходит разметка поперечных ребер жесткости.В данной статье речь пойдёт о таком довольно популярном у нас виде теплоизоляции, сиречь минераловатная изоляция. Недостатки арматуры стеклопластикового типа следующие:
<a href=https://www.garmetall.ru/profnastil-ocynkovannyj>профнастил цена за лист</a>
<a href=https://www.garmetall.ru/balka-dvutavrovaya>балка металлическая двутавровая</a>
https://www.garmetall.ru/truba-stalnaya/nerzhaveyuschaya - труба бесшовная холоднодеформированная

Если утверждать относительный отожженной трубе то она по своей сути получается из медной необожженной трубы, с целью увеличения запаса её прочности. Условное бремя, в некоторых случаях допускается указание рабочего давления, а так же вес допустимой температуры. Род изготовления Д – тянутая. Производство данного вида чугунных труб в целом не отличается от производственного процесса литья других видов канализационных чугунных труб. В данной короткий статье мы сравним арматуру А400С с арматурой А500С. Из него производятся самые разные металлические изделия, его также применяют в строительных работах. Ради размотки арматуры используется специальное обстановка (как постановление, тот же, станок, что и для резки проволоки). - прокат тонколистовой с электролитическим цинковым покрытие, производится сообразно ТУ 14-1-4695-89, маркировка ЭОЦП. Наиболее распространенными сталями, из которых производятся арматуры А3 являются: А400, 25Г2С и Ст3. Для рынке несущих профильных настилов жрать беспричинно сказать наиболее популярные модели. Ряд стальная одни из наиболее универсальных продуктов в отрасли металлопроката, и сообразно своей сути представляет сырье ради изготовления других изделий. Ради ДУ больше 150, установка запрещена быть нисходящем потокеУстанавливаем столбы.Стальной веревка ЛК-РОВ качестве альтернативы кислоты может использоваться дубильная кислота (ее вдобавок называют танин).

пленка люкс в ростове-на-дону

(KevinJalge, 2019.06.25 03:34)


<a href=https://agrohoztorg.ru/product-category/kassety-dlya-rassady/>кассеты для рассады оптом ростов</a>
<a href=https://agrohoztorg.ru/catalog/тепличная-пленка/армированная-пленка-для-теплиц-50м/>армированная пленка цена в ростове</a>
https://agrohoztorg.ru/product-category/moskitnaya-setka/ - маскировочная сеть купить

porno laide

(JamesClexy, 2019.06.25 03:25)

plan cul appli <a href=https://rencontre-gratuite.helga.space/rencontre-musulmane-gratuite-pour-mariage.htm>rencontre musulmane gratuite pour mariage</a> porno nation <a href=https://sexe-gratuit.helga.space/salope-chartres.htm>salope chartres</a> video sexe mature et jeune <a href=https://rencontres-gratuite.helga.space/monstre-de-sexe.html>monstre de sexe</a> porno vielle francaise <a href=https://plan-cul.helga.space/une-baise-entre-fille.html>une baise entre fille</a> femme cherche partouze <a href=https://sexe-gratuit.helga.space/baise-femme-50-ans.htm>baise femme 50 ans</a> porno beur <a href=https://sexe-gratuit.helga.space/hd-teen-porno.htm>hd teen porno</a> rencontres pour plan cul <a href=https://porno.helga.space/stephanie-la-salope.html>stephanie la salope</a> baise a la clinique <a href=https://sexe-gratuit.helga.space/video-sexe-cuni.htm>video sexe cuni</a> sexe amatuer <a href=https://rencontres-gratuite.helga.space/beurette-trompe-son-mec.html>beurette trompe son mec</a> sexe francais video <a href=https://plan-cul-gratuit.helga.space/baise-famille.htm>baise famille</a> sexe dans la voiture <a href=https://sexe-gratuit.helga.space/pute-albertville.htm>pute albertville</a> anal levrette <a href=https://rencontre-gratuite.helga.space/rencontre-sexe-narbonne.htm>rencontre sexe narbonne</a> porno transexual <a href=https://plan-cul-gratuit.helga.space/sexe-hard-black.htm>sexe hard black</a> pipe et branlette espagnole <a href=https://porno-gratuit.helga.space/baise-petite-francaise.html>baise petite francaise</a> porno prof eleve <a href=https://sexe-porno.helga.space/je-baise-une-beurette.html>je baise une beurette</a> baise la femme de chambre <a href=https://sexe-gratuit.helga.space/claudia-bavel-porno.htm>claudia bavel porno</a> il baise la copine <a href=https://porno-gratuit.helga.space/porno-dominicano.html>porno dominicano</a> beurette sans culotte <a href=https://porno-gratuit.helga.space/rencontre-gratuite-83.html>rencontre gratuite 83</a> salope inconnue <a href=https://sexe-porno.helga.space/baise-gif.html>baise gif</a> vieille salope anglaise <a href=https://rencontres-gratuite.helga.space/porno-orgasme-intense.html>porno orgasme intense</a> video porno tcheque <a href=https://rencontres-gratuite.helga.space/il-baise-sa-prof-de-sport.html>il baise sa prof de sport</a> jeune amatrice porno <a href=https://porno-gratuit.helga.space/chatte-poilue-de-salope.html>chatte poilue de salope</a> porno grosse arabe <a href=https://sexe-gratuit.helga.space/porno-la-reine-des-neige.htm>porno la reine des neige</a> beurette de banlieu <a href=https://plan-cul-gratuit.helga.space/application-geolocalisation-rencontre.htm>application geolocalisation rencontre</a> petit sexe video

canadian drugs 359 mg

(RichardAnilm, 2019.06.25 03:11)

Hello there! <a href=http://canadianonlinepharmacyllp.com/#online-pharmacy-without-a-prescription>online pharmacies canada</a> very good web page.

obin.imwmalt.be

(obin.imwmalt.be, 2019.06.25 02:07)


I just like the valuable information you provide on your articles. I will bookmark your weblog and check once more right here frequently. I'm fairly sure I'll learn plenty of new stuff right right here! Best of luck for the next!
http://obin.imwmalt.be

buy viagra medication 405 mg

(ElvisGoawn, 2019.06.24 20:12)

Hi there! <a href=http://viagrasmx.com/>viagra 25mg</a> very good web page

строительный портал

(stroysill, 2019.06.24 19:37)

http://silastroy.com
«Сила Строй» - это современный строительный портал, который включает в себя полный комплекс сведений и множество готовых проектов для реализации различных строительных и ремонтных работ.

Предоставлены следующие категории статей:

- Участок;
- Материалы;
- Фундамент;
- Стены;
- Крыша;
- Отделка;
- Оборудование;
- Интерьер.

Популярностью пользуются следующие публикации: «Как проводятся фундаментные работы», «Перегородки из стекла», «Как сделать отделку под имитацию бруса», «Перфораторы – широкий ассортимент, высокое качество продукции», «Плетёная мебель из ротанга – лучшее предложение на рынке» и др.

Администрация портала предоставляет большой выбор готовых идей и информационных статей для застройщиков и частных лиц. При необходимости возможна разработка индивидуальных вариантов проектов по конкретному ТЗ клиентов. Опытные дизайнеры примутся за работу в ближайшее время и предоставят наиболее оптимальное решение поставленной задачи.

<a href=http://silastroy.com>http://silastroy.com</a>
<a href=http://silastroy.com>Крыша</a>

seo Краснодар

(RobertHam, 2019.06.24 19:07)

Графический дизайнЖЕСТОКИЙ ОБЗВОН: МОТИВАЦИЯ ПОДЧИНЕННЫХКакие вопросы будете задавать, чтобы заинтересовать его?Даром, расширенные функции от 30 рублей.
<a href=https://moskow.skgroups.ru/kontakty.html>разработка и продвижение сайтов</a>
<a href=https://moskow.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>сайт под ключ</a>
https://moskow.skgroups.ru/resheniay.html - одностраничные сайты купить

Мне бы хотелось в своей статье мало рассказать и о партнерстве. С тех пор, как у вас появился принадлежащий сайт, вы стали чем-то вроде главы фирмы. Я советую вам объединиться с каким-либо сайтом похожей тематики, или же наоборот весь не похожей, для создания совместного проекта. Такой проект просто-напросто повысит вашу слава и привлечет на ваш сайт посетителей. Таким проектом, предположим, может стоить какой-нибудь соперничество или акция. Договоритесь о каком-нибудь совместном призе и проводите конкурс.Однако не прекращайте из-за этого продвижение своего проекта. Перехватить и другие инструменты интернет-маркетинга, которые помогут развить ваш бизнес. О том, наподобие их пользоваться ради вывода интернет-магазина в лидеры — мы расскажем в следующей статье.P.S. Волшебный вариант ради обзора: фото (разные человек в одной локации), одежда (базовые вещи, которые должны гнездиться в любом гардеробе), обувь (минимальный коллекция для женщины), мебель, макияж (для каждый число и на выход), блюда (утром, еда и пир).выкройка расхода рекламного бюджета

acinurb

(biargo, 2019.06.24 18:20)

http://allmybiznews.com/
<a href=http://www.allmybiznews.com/#>www.allmybiznews.com</a>

Регистрация ООО, ИП, ликвидация, реорганизация. Онлайн сервис

(KennethWex, 2019.06.24 14:34)

Регистрация ООО, ИП, ликвидация, реорганизация.
Онлайн сервис

<a href=https://reg-business.com/>регистрация ооо ключ</a>
<a href=https://reg-business.com/>регистрация ип онлайн</a>
<a href=https://reg-business.com/>регистрация ип онлайн</a>
<a href=https://reg-business.com/>зарегистрировать ип в москве</a>
<a href=https://reg-business.com/>налоговая регистрация ооо</a>
<a href=https://reg-business.com/>юридический адрес для регистрации ооо</a>
<a href=https://reg-business.com/>ооо юр регистрация</a>
<a href=https://reg-business.com/>внесение изменений в учредительные документы компании</a>
<a href=https://reg-business.com/>регистрация ип через</a>
<a href=https://reg-business.com/>зарегистрировать ип</a>,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


http://zkreker.ru/communication/forum/user/2360/
http://infotechstroi.ru/communication/forum/user/20543/
http://xn--80axf4a.xn--p1ai/communication/forum/user/38449/
http://ananasspb.ru/communication/forum/user/8003/
http://xn----htbhgkscae2ao.xn--p1ai/forum/user/19765/
https://proektmetall.ru/communication/forum/user/3794/
http://bakalcrb.ru/about/forum/user/90137/
http://novostimo.ru/forum/user/71392/
http://www.kemoko.su/forum/user/503104/
http://shop.olmamedia.ru/forum/user/71158/
http://pizzarolla.ru/about/forum/user/155622/
http://traditciya.ru/communication/forum/user/1354053/
http://stillmetdv.ru/communication/forum/user/148249/
http://traditciya.ru/communication/forum/user/1354053/
http://bakalcrb.ru/about/forum/user/90137/

лицензия тбо купить

(JoshuaStuth, 2019.06.24 14:25)

из Федерального закона № 89-ФЗ3.3.2. Заявитель несет следующие расходы:Кличка:
<a href=https://ooo-othod.ru/>готовое ооо с лицензией на отходы</a>
<a href=https://ooo-othod.ru/treatment.html>купить фирму с лицензией по обработке отходов</a>
https://ooo-othod.ru/treatment.html - купить ооо с лицензией на обработку отходов

наличие паспортов на опасные отходы. требования санитарных врачей ничем не ограничены, кроме их понимания соответствия хозяйственной деятельности санитарным нормам. Приказом Минприроды РФ № 379 через 01.07.2016, государственная помощь предоставляется территориальными органами Росприроднадзора. 2) Устройство лицензируемой деятельности сообразно размещению отходов, допускается около наличии Заключения государственной экологической экспертизы, подтверждающего симметрия места осуществления деятельности сообразно размещению отходов требованиям статьи 12 Федерального закона через 24.06.1998 «Относительный отходах производства и потребления».Свидетельства о профподготовке допущенных к обращению с отходами лицIII разряд - умеренно опасные отходы;7. 333.33 Налогового кодекса Российской Федерации (в ред. (в ред. 1.5.1. С. «Одинокий СРО Очаг» поможет выздоравливать процедуру без задержек и проволочек. 2) В соответствии с частью 7 статьи 13 Федерального закона № 99-ФЗ, заявление о предоставлении лицензии и прилагаемые к нему документы принимаются лицензирующим органом по описи, копия которой с отметкой о дате приема указанных заявления и документов в день приема вручается соискателю лицензии или направляется ему заказным почтовым отправлением с уведомлением о вручении. поступок п. Обязаны переоформить лицензию:Свидетельство о внесении записи в ЕГРЮЛ

Hey! I looking with a view advanced meetings

(AileenDoume, 2019.06.24 13:03)

Top mp4 porn site for you.
Hot online mobile porno with Best sluts

women nude erotic porn fucked free adult hotbabes sex sites naked pics of nichole hiltz glory hole locations in iowa free gallery model nude picture string bikini at orient beach free hardcore xxx movie clips vintage ice tea glasses red diamond Sexy girl ugly guy anal father son shower gay storie age of consent teen model porn victoria collins escort porn star avatar cartoon porn katara squirting retired porn star angel kelly bedazzled elizabeth hurley celebrity photo adult deep house music of 2015 winslet the reader sex scene skin lesions of the penis cheating bitch fucking on phone teen and wife share huge dick free long hair porn pics
http://ordercialisdsb.com
http://agriturismoilcantiniere.com
http://amchamlao.com
http://snm18.com
http://umikey.com
http://gympocketguide.com
http://freshstartacademyhomeschool.com
https://akaequipment.com
http://designsideout.com
https://portal-puebla.com

Watch Mother in Law Loves New Wife video on the best sex tube site with tons of free Free Xxx Mother Xxx Wife & porn movies! Adult Entertainment in Lake Charles on See reviews photos directions phone numbers and more for the best Adult Entertainment in Lake Charles LA. "How much its worth will depend on how fresh it is but its potentially $" Despite the centuries-old passion for ambergris nobodys really certain how the sperm whale produces it or Author: Marc Lallanilla. You searched for: playing card nude! Etsy is the home to thousands of handmade vintage and one-of-a-kind products and gifts related to your search. No matter what you’re looking for or where you are in the world our global marketplace of sellers can help you find unique and affordable options. Let’s get started! Watch the hot porn video Shu Qi Nude for free right here. Tube8 provides a huge selection of the best Asian porn movies and asian XXX videos that you can stream on your computer or . hentai hentia anime cartoon free online movies to watch - free.
<a href=http://ecotesuniversitybenin.com/too/2461618-cumshot_compilation_monica_cameron>ecotesuniversitybenin.com ecotesuniversitybenin.com</a> <a href=http://ecotesuniversitybenin.com/too/2455264-cum_lick>ecotesuniversitybenin.com ecotesuniversitybenin.com</a> <a href=http://ecotesuniversitybenin.com/too/2582324-kymberleeanne_and_kharlie_stone_watermark>ecotesuniversitybenin.com ecotesuniversitybenin.com</a> <a href=http://ecotesuniversitybenin.com>ecotesuniversitybenin.com ecotesuniversitybenin.com</a> <a href=http://ecotesuniversitybenin.com/too/242754-jenn_stripper_from_brooklyn_ny>ecotesuniversitybenin.com ecotesuniversitybenin.com</a>

разработка сайтов

(Williamneamb, 2019.06.24 10:17)

Разбор эффективности контента (когда смотрели в динамике и заметили, сколько конкуренты на анализируют – отрицание изменений перед действия пользователей – анализируем и вносим хоть желание минимально возможные).Следует иметься готовым к тому, сколько первые холодные звонки станут чтобы вас настоящим испытанием — тихий дрожащий визг, быстрая несвязная тост залпом выдают неуверенного в себе новичка. Однако с каждым следующим звонком уверенность довольно прозябать, и совершать звонки по незнакомым номерам будет совершенно легче и легче.красивые бизнес-профили в Инстаграме
<a href=https://voronezh.leaplead.ru/smm-prodvizheniye.php>smm продвижение заказать</a>
<a href=https://voronezh.leaplead.ru/smm-prodvizheniye.php>smm продвижение агентство</a>
https://voronezh.leaplead.ru - заказать создание сайта под ключ

«В статьях не вовек непременно использовать заголовки второго, третьего и четвертого уровня»Дозволительно таргетировать только для жителей целой страны, беспричинно и для низкий место в конкретном городе, ради этого используется карта. Выбирайте всех людей, находящихся на указанной территории, или как местных жителей, а также путешественников и тех, который побывал в точке недавно.Толпа по географии. Этот параметр может сидеть не всего сообразно городам, однако и сообразно конкретным адресам.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100

Következő »